Financial

Hoe gaan wij samen te werk?

Of je nu de CFO, accountant, bankier, investeerder of belegger bent (of juist een rol hebt in het alternatieve financieringcircuit), we gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we samen iets kunnen betekenen om het bedrijfsleven te helpen met impact maken. We zijn dan ook erg benieuwd hoe je er tegenaan kijkt, wat je strategie, ambities en mogelijkheden zijn en hoe ver je al gevorderd bent. Wat is nu je uitdaging? Vertel het ons en we komen er vast samen uit.

Impactstrategie

Hoe zou het voor je zijn als je weet hoe je een waardevolle bijdrage vanuit jouw rol kunt leveren waardoor jouw organisatie / klant meer impact kan maken?

Bedrijven moeten steeds meer aan sustainability eisen voldoen om financierbaar te blijven.

Wat betekenen ESG, NFRD, EU Taxonomy en CSRD voor jou(w organisatie)?

Voor een goede verslaglegging dienen plannen gemaakt, geïmplementeerd en vervolgens gemonitord te worden.  Hoe krijg je je klant zodanig gemotiveerd dat het tot een succes leidt? Stel je voor dat je dat zodanig kunt overbrengen dat je er op tijd mee begint, anderen gemotiveerd raken en jullie er een concurrentievoordeel mee kunnen behalen. We helpen je graag de verbinding en aansluiting met de ondernemer, zijn capaciteiten en ambities goed te maken voor meer impact.

Impactfinanciering

Stel je voor dat het je lukt om bedrijven te helpen hun duurzame plannen te financieren en daarmee echt vooruithelpt voor hun toekomst en tegelijkertijd aan je eigen verantwoordelijkheden kunt voldoen. Enerzijds is er begrip nodig van nieuwe businessmodellen, anderzijds vragen deze modellen zelf ook weer om innovatieve financieringsconstructies. Tegelijkertijd is er expertise, geduld en tijd voor nodig om de samenwerking met anderen in goede banen te leiden om tot een goed resultaat te komen. Kun je daar extra handjes bij gebruiken? 

Impactbegeleiding

Omdat we naast concrete adviezen ook graag zorgen dat plannen werkelijkheid worden, bieden we begeleiding om Impact te realiseren.

Door projectervaring binnen de financiële sector te combineren met de expertise van Impactstrategie, Impactfinancieringen, ESG en ondernemingsfinanciering kunnen wij partijen in de financiële sector eveneens ondersteunen ad interim bij ESG en Impact gerelateerde projecten.