Over Ons

Over zuiverZUIVER

zuiverZUIVER richt zich op duurzaam ondernemen vanuit, nadrukkelijk, de córebusiness. Juist dan ontstaat er impact waar zowel de maatschappij als jouw organisatie zelf bij gebaat zijn. Het motto is dan ook zuiver zakelijk & zakelijk zuiver; Impactvol ondernemen om er als bedrijf zelf ook beter van te worden. 

Daarnaast werk ik als interim consultant in de financiële sector omdat ik daar mijn professionele expertise heb. Omdat ik een verbinder pur sang ben, koppel ik deze twee werelden. Soms zie ik de worsteling aan beide zijden en bemiddel daar graag in. Ik ga de samenwerking aan met ondernemers én financials voor nog meer impact. 

Ook financiers en accountants moeten aan nieuwe EU-regelgeving gaan voldoen waar ondernemers mee te maken krijgen. Ondernemers en hun financiële partners moeten hier samen aan werken om de financierbaarheid te waarborgen. zuiverZUIVER spreekt beide talen, begrijpt beide standpunten en speelt graag een rol als begeleider of bemiddelaar.

zuiverZUIVER is opgericht door mij, Henriëtte Sluijters. Omdat ik formeel (nog) alleen werk, zijn de namen zuiverZUIVER en Henriëtte in principe inwisselbaar. Ook ik en wij zijn vaak inwisselbaar, juist ook omdat ik de samenwerking altijd opzoek en er in de praktijk vanzelf een wij ontstaat.

Over mij, Henriëtte Sluijters

Ik heb het liever over jou dan over mij. Omdat je misschien toch ook wat over mij wil weten het volgende:

Nadat ik ben afgestudeerd als financieel econoom (UvT) startte ik bij Rabobank als managementtrainee en maakte daar carrière. De rode draad was spin in het web en advisering aan (de bovenkant van) het MKB als financieel specialist. Vervolgens ben ik zuiverZUIVER gestart om meer impact te maken. Daarvoor heb ik een opleiding Duurzaam Ondernemen gedaan bij de Open Universiteit en recentelijk heb ik een Sustainability Leadership Programma bij TIAS gedaan om me hier nog verder in te professionaliseren.  Daarnaast doe ik ook nog steeds consultancy opdrachten in de financiële sector.   

Intussen woon ik met mijn man en kinderen in het mooie Brabantse Oirschot. De jongste zit nog op de middelbare school en woont nog gezellig thuis. De oudste 3 studeren en wonen op kamers. Op vrijdagmiddag gaat hotel mama weer open en druppelen de gasten weer binnen…

Naast mijn gezin ben ik dol op mijn sociale leven en de natuur. Die twee combineer ik vaak met wandelen met vrienden en vriendinnen of hardlopen met de atletiekclub of mijn loopmaatjes van Social Talk & Big Runs. De naam dekt de lading;  We kletsen over van alles, van kinderen tot misstanden in de wereld en hebben recentelijk de hele Marathon in Eindhoven gelopen.  Presteren en volharden op een gezellige manier, daar houd ik van. Dat maakt mij een goede teamplayer en samenwerker op professioneel gebied.

Sustainability & Finance

Hoe mensen mij omschrijven